Ultiem watersporten in Zeeland

Watersport Zeeland

Watersport in Zeeland is één van de meest beoefende sporten. Vooral in de zomer wagen veel vakantiegangers een poging. Onze camping bij de Brouwersdam is dan ook een goede uitvalsbasis voor de watersport. Gelegen aan de Zeeuwse kust is watersport uitermate goed te beoefenen. Zeilen of surfen in Zeeland of een andere watersport, Zeeland is de kustprovincie van Nederland waar dit het beste kan.

Bezoek Brouwersdam

Zelfs als u geen sporter bent, is een bezoekje aan de Brouwersdam de moeite waard. De vele kitesurfers op het water zorgen voor een prachtig spektakel, waar u uren naar kunt kijken. Daarnaast is er aan de Brouwersdam genoeg te zien en te doen. Het is een bruisend stukje vlakbij onze camping.

Watersport Zeeland

(Kite)surfen en zeilen

Op het strand aan de Brouwersdam is van alles te beleven. Hier kunt u als watersportliefhebber echt genieten. Bij de vele surfscholen en diverse instructeurs kunt u binnen enkele dagen leren (kite)surfen. Daarnaast zijn er vanaf onze Camping De Oase ook genoeg plekken waar u kunt zwemmen, vliegeren of andere watersporten kunt doen. Houdt u van zeilen? Dan bent u hier bij het juiste adres. Er zijn genoeg plekken om te leren zeilen of een dagje met de zeilboot weg te gaan!

Verblijven op onze camping bij de Brouwersdam

Voor uw verblijf tijdens de watersport in Zeeland staan er meerdere stacaravans, chalets, vakantiewoningen en kampeerplaatsen tot uw beschikking. Met uw eigen tent of caravan kunt u bij ons kamperen aan de Zeeuwse kust. Hier geniet u van rust en ruimte. Neemt u er eens een kijkje. Via ons online boekingssysteem kunt u snel en eenvoudig uw vakantie boeken.

Meer over onze camping Zeeland