Ultiem watersporten in Zeeland

Watersport Zeeland

Watersport in Zeeland is één van de meest beoefende sporten. Vooral in de zomer wagen veel vakantiegangers een poging. Onze camping bij de Brouwersdam is dan ook een goede uitvalsbasis voor de watersport. Gelegen aan de Zeeuwse kust is watersport uitermate goed te beoefenen. Zeilen of surfen in Zeeland of een andere watersport, Zeeland is de kustprovincie van Nederland waar dit het beste kan.

Zelfs als u geen sporter bent, is een bezoekje aan de Brouwersdam de moeite waard. De vele kitesurfers op het water zorgen voor een prachtig spektakel, waar u uren naar kunt kijken. En natuurlijk zijn er diverse instructeurs en surfscholen die u het graag leren.

Watersport Zeeland

Verblijven op onze camping bij de Brouwersdam

Voor uw verblijf tijdens de watersport in Zeeland staan er meerdere stacaravans, chalets, vakantiewoningen en kampeerplaatsen tot uw beschikking. Met uw eigen tent of caravan kunt u bij ons kamperen aan de Zeeuwse kust. Hier geniet u van rust en ruimte. Neemt u er eens een kijkje. Via ons online boekingssysteem kunt u snel en eenvoudig uw vakantie boeken.

Meer over onze camping Zeeland