Investeren met rendement

De interesse voor investeren in 'steen' wint nog steeds aan populariteit, ook al is geld verdienen in vastgoed van alle tijden. Zekerheid en stabiliteit spelen hierin een grote rol. Beleggen in recreatief onroerend goed heeft daarbij een extra voordeel: u kunt ontspannen genieten in uw eigen (tweede) huis. Anders gezegd: vakantie vieren zo vaak u wilt.

Rendement

Een tweede woning in deze omgeving biedt meer dan een comfortabele thuisbasis voor korte of lange vakanties. Het is ook een uitstekende vorm van beleggen. Dat toont de hoge bezettingsgraad van de recreatiewoningen in de directe omgeving aan. Investeren in Hofstede Riethnisse is rekenen op basis van betrouwbare cijfers. De voorbeelden, weergegeven in het overzicht van de rendementsberekening, spreken voor zich.

Goede beslissing

Hofstede Riethnisse biedt u met de vakantiewoningen op korte en lange termijn een waardevaste belegging. Of u er zelf wilt genieten of anderen laat genieten, er zijn genoeg factoren die investeren in Hofstede Riethnisse interessant maken.

Voorbeeld Rendementsberekening