Hoge kwaliteit Chalets

De Chalets van Hofstede Riethnisse zijn zeer compleet, praktisch van indeling en ze worden geplaatst op kavels van 250m² tot wel 370 m². Door de hoogwaardige kwaliteit van de bouwmaterialen kunt u het hele jaar, zomer en winter, genieten van een lange of korte vakantie aan de kust.                  

De woningen zijn allen voorzien van:

                - Volledige stoffering (gordijnen, raamdecoratie, vloerbedekking)
                - Kasten en bedden (inclusief matrassen)
                - Keuken met inbouwapparatuur, waaronder koelkast met vriesgedeelte, combimagnetron en vaatwasser
                - Tuinschuur in stijl van woning
                - Tuinaanleg door erkend hovenier
                - Drie jaar onderhoud van tuin

Zeeuws groen

Hofstede Riethnisse ademt de sfeer van Zeeuwse hofsteden. De groenvoorziening op het park en rond de woningen wordt aangelegd met streekeigen fruitbomen, hagen en houtwallen. Habo Hoveniers is een groot groenvoorzieningsbedrijf uit Renesse.

Wie een vakantiewoning koopt kan kiezen uit 3 basis tuininrichtingen met wisselende beplanting. We hebben gekozen voor zoveel mogelijk streekeigen beplanting, en een uniforme indeling, wat een rustig beeld geeft. De planten en bomen die we gebruiken hebben al een bijna volwassen formaat, waardoor de tuinen en het groen tussen de woningen meteen beschutting biedt en volgroeid oogt. De bestrating gaat bestaan uit parkeergelegenheid voor 2 auto's, een flink terras (22,5 m2) en een tegelpad rondom de woning. De erven worden omzoomd door hagen en er wordt een gazon aangelegd.

Stijlvolle inrichting

Speciaal in de stijl van deze vakantiewoningen ontwikkelden we een compleet inrichtingspakket, dat voldoet aan alle eisen voor eigen gebruik en voor de verhuur. Er wordt een gezellige en sfeervolle vakantiesfeer gecreëerd, met kenmerkende Hollande kleuren zoals blauw, rood en details als Brabants bont.

Uiteraard is daarbij gedacht aan gebruikersgemak en onderhouds vriendelijkheid. Ook de vloeren zijn van zeer sterke kwaliteit en daarmee geschikt voor intensief en zwaar gebruik. De vloeren hebben een uitstraling van een houten vloer en zijn haast niet van echt te onderscheiden, voor diegenen die liever kiezen voor een modern interieur, bieden we eenzelfde soort pakket in een strakke vormgeving. 

  • Gezellig samen knutselen in de recreatieruimte
  • Veel ruimte op de kampeervelden
  • Lekker zelf je tandenpoetsen bij het speciale kindersanitair
  • Ruimte & veel groen
  • Het grote speelschip... lekker klimmen
  • Op naar Jim & Kim's leukste kinderclub!
  • Je maakt altijd heel veel nieuwe vriendjes!
  • De vlaggen wapperen bij de ingang!
  • Het grote speelkasteel!
  • Een verhaaltje voor het slapengaan...