Over Siblu

Siblu bezit 19 vier sterren vakantieparken in de mooiste toeristische bestemmingen in Frankrijk. Siblu is met meer dan 10.000 eigenaren de Europese marktleider in de verkoop van mobile homes en chalets.  Daarnaast verzorgt Siblu met een professionele internationale marketing en sales organisatie ook de toeristische verhuur van de vakantie-accommodatie voor een eigenaar. Met meer dan 35 jaar ervaring zet Siblu zich volledig in voor een fantastisch verblijf voor zowel de vakantie-accommodatie eigenaren als vakantiegangers.

Ontdek als vakantieganger het historische Normandië, de prachtige kust van Bretagne en de grote stranden aan de Westkust in de AquitaineLoire Atlantique en Charente-Maritime. Of bezoekt u liever de idyllische Loire Vallei en de populaire badplaatsen van Languedoc en de Côte d'Azur aan de zuidkust van Frankrijk? De keuze is aan u!

Elk Siblu vakantiepark heeft een overdekt en buiten zwemparadijs,  diverse  gratis kids-clubs voor kinderen van 2 tot 16 jaar, een restaurant, een bar, een breed scala aan sport en vrijetijdsactiviteiten, een uitgebreid family entertainment programma en een supermarkt..

Siblu nu ook in Nederland

Met de recente aankoop van vakantiepark ‘De Oase’ in de bekende Nederlandse badplaats Renesse, opent Siblu zijn twintigste vakantiepark.  Goed nieuws is dat Siblu de komende periode mooie en nieuwe vrijetijdsfaciliteiten zal toevoegen aan de Oase.

Rob van Oost blijft als General Manager het vertrouwde gezicht voor de gasten. Samen met zijn team staat hij voor u klaar om u een heerlijk verblijf te verzorgen aan de prachtige Zeeuwse kust.

Graag tot ziens op Siblu village de Oase, of, wie weet, op één van de andere Siblu vakantieparken in Frankrijk.

Rob van Oost

General Manager

Siblu Village de Oase