Echte kindercamping in Zeeland

Kindercamping Zeeland

Bij een vakantie met kinderen moet er genoeg vermaak zijn. Niet alleen op de camping zelf, maar ook in de omgeving. Bij onze kindercamping in Zeeland staat tijdens de schoolvakanties een enthousiast animatieteam klaar om de kinderen op een gezellige en actieve manier te vermaken. Maar ook buiten de camping zijn er vele activiteiten te ondernemen zoals de Tropical Zoo, de speelboerderij of de waterjump bij de Brouwersdam.

Luxe accommodaties op onze kindvriendelijke camping

Als u en de kinderen overdag actief zijn geweest, dan wilt u natuurlijk wel heerlijk overnachten. Bij onze kindvriendelijke camping Zeeland kunt u zowel kamperen als een stacaravan huren. De luxe kampeerplaatsen en comfortabele huuraccommodaties zorgen ervoor dat u de volgende dag weer helemaal uitgerust bent voor een nieuwe topvakantiedag!

Probeer iets nieuws, paardrijden

Heeft u al eens op een paard gezeten, dan weet u hoe leuk het is. Heeft u nog nooit paard gereden? Probeer het dan eens. Bij onze manege geven we paardrijlessen en kunt u op uw eigen tempo wennen en oefenen. Ook de kinderen zullen de paarden en het paardrijden helemaal geweldig vinden.

Boek onze échte kindercamping in Zeeland!