Investeren in vakantiewoning

Investeren in vakantiewoning

Camping de Oase heeft volop mogelijkheden om te investeren in een vakantiewoning. U heeft daarbij de keuze uit tweedehands accommodaties en uit gloednieuwe vakantiewoningen. Nieuwe vakantiewoningen bevinden zich op Chaletpark Riethnisse. Een nieuw gedeelte net buiten onze camping Zeeland. Uiteraard kunt u gebruik maken van alle faciliteiten op de camping. Alle vakantiewoningen beschikken over de nodige luxe en zijn door de faciliteiten op de camping perfect geschikt voor gezinnen.

Wilt u investeren in een vakantiewoning?

Uiteraard is het mogelijk om de perioden dat u niet in uw vakantiewoning aanwezig bent uw vakantiewoning te verhuren. Zo kunt u rendement behalen op uw vakantiewoning en deze direct voor een deel terugverdienen. Heeft u interesse in de aanschaf van een vakantiewoning op onze camping? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Neem vrijblijvend contact op

Vakantiewoning aan de kust

Het echte vakantiegevoel beleeft u aan de kust. Onze camping aan de kust ligt op enkele minuten afstand van het strand. Hier geniet u van de prachtige stranden van Zeeland. Wanneer u uw vakantiewoning wilt verhuren, kunt u dit vaak doen met meer rendement. Dit komt doordat veel mensen graag op vakantie willen naar de kust.

Reserveren!