Gebruikte Chaletstacaravans aan de kust

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming waar u naartoe kunt wanneer het u uitkomt? Een midweek, weekendje of wekenlange vakantie weg, het kan allemaal wanneer u een eigen vakantieverblijf heeft. U kunt investeren in gebruikte chaletstacaravans als vakantiewoning. Deze kunt u plaatsen op onze Chaletpark Riethnisse.

Een vakantiewoning aan de kust

Wanneer u investeert in een chaletstacaravan kunt u op vakantie met wie u wilt en wanneer u wilt. Een chaletstacaravan is een luxe vakantiewoning waar u comfortabel van uw vakantie kunt genieten. Op Camping De Oase en Hofstede Riethnisse staan regelmatig mooie jong gebruikte chaletstacaravans te koop. De chalets kunt u op ons chaletpark aan de kust plaatsen. Zo kunt u genieten van zon, zee en strand in uw vakantiewoning aan de kust.

Gebruikte Chaletstacaravans

Luxe gebruikte chaletstacaravans

De chalets van Hofstede Riethnisse zijn zeer luxe en comfortabel. De chalets hebben een praktische indeling en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Hierdoor blijven de chaletstacaravans erg lang mooi. Het hele jaar door kunt u genieten van uw eigen chalet, zowel voor een lange als een korte vakantie. Met een eigen chalet gaat u er vaker even tussenuit.

Chalets van Hofstede

De gebruikte chaletstacaravans van Hofstede Riethnisse zijn volledig gestoffeerd. Dit houdt in dat de chalet is voorzien van gordijnen, raamdecoratie en vloerbedekking. Daarnaast is de chalet voorzien van kasten, bedden en matrassen. De keuken heeft alle benodigdheden in huis, namelijk: de koelkast met vriezer, combimagnetron en een vaatwasser! Daarnaast heeft u bij uw vakantiewoning een prachtige tuin die wordt bijgehouden door een erkend hovenier om de drie jaar. Alle woningen hebben een stijlvolle inrichting met een Zeeuwse sfeer.

Meer over de hoge kwaliteit chalets!

Investeren in een vakantiewoning

Uw eigen vakantiewoning is een investering. Beleggen in recreatief onroerend goed is ontzettend populair. U kunt dan ook investeren met rendement, maar kunt ook ontspannen genieten van uw (tweede) thuis. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning bij afwezigheid verhuren dankzij onze verhuurservice.

Ontdek de mogelijkheden!