Zien en doen overzicht

Op de camping

Speeltuinen

Prinsen en prinsessen, ridders en jonkvrouwen... welkom in het mooie kasteel! Gaan jullie mee op avontuur? In ons mooie klimkasteel beleef je van alles en maak je vast heel veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes! En papa en mama kunnen lekker een boekje lezen aan de gezellige picknicktafel. Zo zijn ze lekker dichtbij!

Recreatieteam

In de schoolvakanties staat het enthousiaste animatieteam klaar met een gezellig, sportief en spannend recreatieprogramma voor jong en oud. Ook is Jim & Kims' kinderclub is dan iedere dag geopend. Onze activiteitenprogramma maken we bekend in de speciale App van Camping de Oase!

Parkwinkel met verse broodjes

Op de camping vindt u onze gezellige parkwinkel! Met lekkere verse producten en iedere ochtend vers gebakken broodjes. Regelmatig hebben we leuke en lekkere aanbiedingen, van Zeeuwse mosselen tot vers geplukt fruit. We zetten graag een vers bakje koffie of persen een sinasappeltje voor u uit. Welkom!

Gratis Wifi

Op onze camping kunt u gratis gebruik maken van Wifi. U krijgt per gezin een code die u toegang geeft vanaf maximaal twee apparaten. Ook is er een Wifispot bij onze parkwinkel.

Fietsverhuur

Eropuit met de fiets? U kunt bij ons ook fietsen huren! Lekker makkelijk, zodat u ze niet zelf hoeft mee te nemen. Geeft u het eventueel even van te voren aan bij uw reservering, dan zetten wij ze vast voor u klaar.

Sanitaire voorzieningen

Uitstekende sanitaire voorzieningen waarvan u als gast uiteraard gratis gebruik van maakt. Achterop ons terrein vindt u een zeer ruim sanitairgebouw met familiedouches en kindersanitair. Vlakbij de ingang en de grote speeltuin vindt u ons tweede gebouw.

Wasserette

Tja, het is nu eenmaal zo; ook op de camping wordt er wel wat vies! Geen probleem, in onze wasserette kunt u uw campingwas gewoon doen; en in het zonnetje is alles zó weer droog!