Zien en doen overzicht

Dagje uit met de kinderen

Deltapark Neeltje Jans

Neeltje Jans, dat is een plaats waar natuur, cultuur en techniek samenvloeien. Films en exposities tonen de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken. Met die kennis is een wandeling in het binnenste van de Stormvloedkering nóg imposanter. Meer informatie.

Waterjump Brouwersdam

Dé spectaculaire attractie op de Brouwersdam. Een schans van bijna 8 meter hoog waarbij de landing garant staat voor een verfrissende duik in het Grevelingenmeer. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar die zelf terug kan zwemmen! In korte tijd is het mogelijk adembenemende sprongen te maken! Meer informatie.

Pannenkoeken bij de molen

Direct naast molen de Graanhalm (1847) vindt u het pannenkoekenhuis met wel meer dan 30 soorten pannenkoeken. Heerlijke volkoren pannenkoeken van Zeeuwse Vlegel tarwe, milieuvriendelijk geteelde tarwe uit de regio die is gemalen op de molen. In het beslag zit geen olie, vet of suiker. Meer informatie.

Springen maar!

Natuurinformatiepunt/trampolinecentrum "Westerschouwen": trampoline springen op maar liefst zes trampolines. Of met heel veel mensen een grote trapfiets/skeltertocht maken. En er is nog veel meer leuks te doen, zoals op pad gaan met een echte natuurgids. Meer informatie.