Zien en doen

Op de camping

Veel groen, veel ruimte en veel privacy; dat ziet u terug in alle grote en ruim opgezette kampeer- en chaletplaatsen. Maar natuurlijk is er voor de (klein)kinderen ook van alles te beleven op onze camping.

Meer informatie

Strand, duinen, zee en water(sport)

Op fietsafstand van de camping ligt het Noordzeestrand. Lekker om met het zand tussen uw tenen naar de horizon te turen. Samen een zandkasteel bouwen, zwemmen, vliegeren of een wandeling maken.

Meer informatie

Dagje uit met de kinderen

Een dagje uit met het hele gezin en (kleine) kinderen? Wij hebben de leukste tips voor u op een rijtje gezet. Kijk snel wat er allemaal te doen is!

Meer informatie

Actief, wandelen & fietsen

In Renesse of in de overweldigende natuur die grenst aan de camping is veel te doen. Op het water: duiken, zwemmen, varen, (kite)surfen of vissen. En op het land: wandelen, fietsen, golfen, mountainbiken... 

Meer informatie

Musea

Op Schouwen-Duiveland en in Zeeland zijn een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen... en er zijn er natuurlijk nog veel meer. Loop gerust binnen bij onze receptie, we vertellen u graag onze tips.

Meer informatie

Virtuele Camping Tour

Bekijk onze virtuele tour die u vanaf thuis op de bank meeneemt over onze camping. Kom alvast in de sfeer van de vakantie, of bekijk het huisje van uw dromen van binnen!

Meer informatie