Kwalitatieve chalet te koop in Zeeland

Chalet te koop Zeeland

Op camping de Oase staan vakantiewoningen en chalets te koop. Koop uw eigen chalet en u kunt altijd terecht voor een vakantie op een fantastische camping Zeeland. Of het nu een weekendje weg is of een langere vakantie, u heeft het zelf in de hand. Er staan meerdere chalets te koop, in Zeeland ligt onze camping op een mooie plek voor een tweede huis.

Een chalet kopen voor het hele jaar

Bij Renesse, naast camping de Oase, wordt aan de Zeeuwse kust een bijzonder gastvrij vakantiepark gerealiseerd: Hofstede Riethnisse. Het vakantiepark is gericht op nieuwe verkoopwoningen. De Chalets van Hofstede Riethnisse zijn zeer compleet, sfeervol en praktisch ingericht en worden geplaatst op ruime kavels van 250m² tot wel 370 m². Door de hoogwaardige kwaliteit van de bouwmaterialen kunt u het hele jaar, zomer en winter, genieten van vakantie aan de Zeeuwse kust.   

Chalet te koop Zeeland op Camping De Oase

Wanneer u een chalet heeft gekocht, kunt u deze plaatsen op Camping De Oase. Onze camping bevindt zich in Renesse. Vlakbij de zee, het strand en de prachtige duinen bevindt zich onze kindvriendelijke camping. De locatie is erg geliefd bij vakantiegangers. Hier vindt u de perfecte combinatie van rust, ontspanning en actie. U kunt verschillende watersporten beoefenen, de leukste dorpjes en steden bezoeken, maar ook lekker luieren op het strand.

Kindvriendelijke camping

Wilt u graag met uw kinderen verblijven in een chalet? Kindercamping De Oase is uitermate geschikt voor kinderen. Hier vindt u speeltuinen voor kinderen, een leuk recreatieteam tijdens de schoolvakanties, kindersanitair en een parkwinkel. Vooral de speeltuin is ontzettend leuk voor kinderen. In het klimkasteel kunnen kinderen zich dagenlang vermaken. Vanaf onze camping kunt u ook gemakkelijk een dagje uit met de kinderen. Ontdek Deltapark Neeltje Jans met verschillende films en exposities over de overstromingsramp en de wereldberoemde Deltawerken. Ook kunt u met de kinderen een waterjump doen. Dit is een spectaculaire attractie, een schans van 8 meter hoog waar u een duik vanaf kunt nemen. Lekker uiteten met de kinderen? Ontdek pannenkoeken bij de molen met meer dan 30 soorten pannenkoeken.

Stacaravan in Renesse te koop

Er staan zowel tweedehands stacaravans te koop als volledige nieuwe vakantiewoningen. Staat er een stacaravan in Renesse te koop waar u interesse in heeft, dan staan wij u graag te woord. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact op met Rob van Oost via info@relaxchalets.nl.

Aanbod