Kwalitatieve chalet te koop in Zeeland

Chalet te koop Zeeland

Op camping de Oase staan vakantiewoningen en chalets te koop. Koop uw eigen chalet en u kunt altijd terecht voor een vakantie op een fantastische camping Zeeland. Of het nu een weekendje weg is of een langere vakantie, u heeft het zelf in de hand. Er staan meerdere chalets te koop, in Zeeland ligt onze camping op een mooie plek voor een tweede huis.

Een chalet kopen voor het hele jaar

Bij Renesse, naast camping de Oase, wordt aan de Zeeuwse kust een bijzonder gastvrij vakantiepark gerealiseerd: Hofstede Riethnisse. Het vakantiepark is gericht op nieuwe verkoopwoningen. De Chalets van Hofstede Riethnisse zijn zeer compleet, sfeervol en praktisch ingericht en worden geplaatst op ruime kavels van 250m² tot wel 370 m². Door de hoogwaardige kwaliteit van de bouwmaterialen kunt u het hele jaar, zomer en winter, genieten van vakantie aan de Zeeuwse kust.   

Stacaravan in Renesse te koop

Er staan zowel tweedehands stacaravans te koop als volledige nieuwe vakantiewoningen. Staat er een stacaravan in Renesse te koop waar u interesse in heeft, dan staan wij u graag te woord. Neemt u daarvoor vrijblijvend contact op met Rob van Oost via info@relaxchalets.nl.

Aanbod