Een chalet kopen op een 4-Sterren park

Chalet te koop Zeeland

Op vakantiepark Siblu de Oase staan chalets te koop. Koop uw eigen chalet en u kunt altijd terecht voor een vakantie op de mooiste locatie in Zeeland. Of het nu een weekendje weg is of een langere vakantie, u heeft het zelf in de hand. 

 

Een chalet kopen op ons vakantiepark 

Siblu de Oase is gelegen nabij het bruisende centrum van Renesse in Zeeland en op loopafstand van het Noordzeestrand. Het vakantiepark is dit jaar volop in ontwikkeling. Het vakantiepark breidt dan ook uit met de volgende faciliteiten voor zijn en haar gasten een binnenzwembad, restaurant, fitness en met diverse speeltoestellen voor de kinderen. De prachtige ligging en het brede aanbod van faciliteiten op het park maken de aankoop van een vakantiechalet op vakantiepark Siblu de Oase dan ook zeer interessant. 

 

 

Services voor de Siblu vakantiechalet eigenaar

Of u nu thuis bent of in op Siblu de Oase, er is altijd een teamlid waar u met al uw vragen en verzoeken bij terecht kan. Het eigenaren service team helpt u het gehele jaar door met informatie over wat er te doen is in de omgeving, entertainment en evenementen op het vakantiepark, verhuur van vakantiewoningen en onderhoud. Onze eigenaren service team is er op gericht om uw te ontzorgen en het meest optimale uit uw vakantiechalet te halen.

 

Gratis vakantie-uitwisselingsprogramma

Alle eigenaren van Siblu kunnen vakanties ruilen met andere eigenaren. Op deze manier kunt u gratis alle Siblu vakantieparken ontdekken in Nederland en Frankrijk ontdekken!

 

Verhuurprogramma

Veel eigenaren kiezen ervoor om hun vakantiechalet te verhuren wanneer ze er zelf geen gebruik van maken. Met deze verhuurinkomsten kunnen uw jaarlijkse kosten significant worden verlaagd. Vraag naar de diverse verhuurmogelijkheden die Siblu met zijn internationale marketing en sales organisatie aanbiedt.

Garantie op gebruikte chalets

Elk gebruikte vakantiechalet die wij verkopen is goed getest door onze onderhoudsinspectie en wordt geleverd met een garantie van 12 maanden.

Financiering

Indien u op zoek bent naar geschikte financieringsmogelijkheden voor de aankoop van uw droomvakantiechalet dan kunnen onze verkoopadviseurs u doorverwijzen naar externe financieringbedrijven die u daarbij helpen.

Aanbod

Er staan zowel gebruikte chalets als volledige nieuwe vakantiechalets op ons park. Indien u verdere vragen heeft m.b.t. de verkoop en het bezitten van een vakantiechalet op ons park. Voel u dan vrij om contact op te nemen met onze Verkoopafdeling via sales.de.oase@siblu.nl
of bel: +31(0) 111 82 02 11

Aanbod