Geweldig gelegen camping op Schouwen Duiveland

Camping Schouwen Duiveland

Op onze camping op Schouwen Duiveland kan iedereen vakantie vieren op zijn of haar eigen manier.  Maar wat iedereen wilt tijdens de vakantie is genieten. Laat Schouwen Duiveland nou net de plek zijn in Zeeland waar dat kan!

Vanaf de camping activiteiten ontdekken

Schouwen Duiveland is een eiland met verbindingen naar Goeree-Overflakkee en Noord-Beveland. De Brouwersdam bij Goeree-Overflakkee is het middelpunt van allerlei watersporten. Onze camping op Schouwen Duiveland kunt u als startpunt gebruiken voor vele leuke activiteiten.

Camping in Renesse

Camping de Oase is een gezellige camping Renesse. Renesse is een vakantieplaats waar elk jaar weer vele vakantiegangers naar toe komen. Heerlijk om zomers van de zee en zon te genieten, of ’s winters lekker uitwaaien tijdens een mooie strandwandeling.

Voor uw verblijf op onze camping Zeeland in Schouwen Duiveland staan er meerdere chalets, vakantiewoningen en kampeerplaatsen tot uw beschikking. Neemt u er eens een kijkje.

Eén van de best beoordeelde campings van Schouwen Duiveland

Met ruim 130 reviews op Zoover en een gemiddelde beoordeling van 8,5 is Camping de Oase één van de best beoordeelde campings van Zeeland en Schouwen Duiveland. Neem een kijkje bij de reviews en lees wat andere vakantiegangers van onze camping vinden.

 


Alweer fantastisch!!

"Supergoed onderhouden camping. Mooie groene, afgebakende plekken. Vriendelijke en behulpzame camping medewerkers. SUPERSCHOON sanitair. Voor kinderen prachtige speeltuinen. Fijne familiecamping voor gezinnen.

We zijn hier weer een week wezen kamperen, geheel tegen onze gewoonten in om naar eenzelfde camping te gaan, maar nu alweer voor de 3e keer naar De Oase. En vast niet de laatste keer, want hier kom je voor je plezier.

Renesse is op loopafstand. En Burgh-Haamstede minder dan 5km fietsen (als je de juiste route binnendoor neemt). Prachtige stranden, makkelijk per fiets of bus te bereiken. De winkel op de camping heeft een beperkt assortiment, maar zeer ruime keuze vers gebakken broodjes.

Waarom kan ik hooguit een 10 geven voor het sanitair? Daar moet een 11 staan."

Alexander met partner


 

Boek onze camping op Schouwen Duiveland!