Chalets te koop Camping de Oase

Uw eigen chalet in Zeeland op loopafstand van het strand en in het bruisende Renesse... dat wilt u toch ook? Wij hebben een aantal prachtige en ruime chalets in ons verkoopaanbod. Een vakantiechalet koopt u vooral voor uw eigen vakantieplezier en is geen investeringsobject. Veel eigenaren kiezen ervoor om hun vakantiechalet te verhuren wanneer ze er zelf geen gebruik van maken. Met deze verhuurinkomsten kunnen uw jaarlijkse kosten significant worden verlaagd. Wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van het Siblu Premium verhuurprogramma, dan kunt u duizenden euro’s korting krijgen op de jaarplaatshuur.

Nieuwsgierig geworden? Ontdek meer tijdens een gratis proefverblijf van 1 nacht! Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier onderaan de pagina of via 0111-461358.

   


Aanbod

We bieden volledige ingerichte vakantiechalets tussen de 30 en 75 m2 aan. We verkopen nieuwe en gebruikte vakantiechalets. Elk gebruikt vakantiechalet is goed getest door onze onderhoudsinspectie en wordt geleverd met een garantie van 12 maanden.

Bekijk hieronder ons actuele aanbod.

 

Aventura 3NL Nieuw
€49.528,-
Prachtig nieuw chalet met 3 slaapkamers. Meer informatie
IRM Amorosa 3 NL
€ 46.135,--
6 persoons chalet. Masterbedroom met inloopkast Meer informatie
Willerby Linwood
Special price: € 53.501,-
U betaalt geen huur voor dit jaar! Meer informatie
Victory Village FL
Van € 62.757,- voor € 58.907,-
Nog enkele te koop! Meer informatie
Victory Westpark 2020 Nieuw
€ 76.988,--
4 persoons chalet met 2 slaapkamers en badkamers! Meer informatie

Contact

Heeft u een vraag of begrijpt u iets niet? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier of via 0111-461358. Welke vraag u ook heeft, het eigenaren service team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Aanhef: * Dhr.  Mevr. 
Naam: *
Telefoonnummer:
E-mailadres: *
Onderwerp: *
Bericht: *